Mistä motivaatiota työpäivään?

Maanantain motivaatio aivan hukassa, aivot ovat vielä sunnuntaissa. Ei jaksa. Ei lähde. Tiistaina jo kulkee vähän paremmin, mutta onneksi on koko loppuviikko aikaa niin voi ottaa rennommin. Keskiviikkona on hyvä fiilis ja kaikki rullaa. Torstaina iskee paniikki, juokset ristiin rastiin, viikko on lopuillaan mutta hommat aivan kesken. Liikaa painetta, väsyttää. Perjantaina ahdistaa ja yrität hoitaa asiat kunnolla, mutta aivot ovat jo viikonlopussa. Ei tätä kuitenkaan saa tänään valmiiksi, uusi yritys maanantaina. Tuttua?

Kuuntele biisisuositus Spotifyssa: Under pressure – Queen & David Bowie
https://open.spotify.com/track/2fuCquhmrzHpu5xcA1ci9x?si=7FqceGvzSf-xuZbWx3Icqg

Välillä voi käyttää pientä porkkanaa saadakseen tehoja irti. Mieti jotain mistä pidät. Se voi olla jotain hauskaa tekemistä tai materiaa. Tee tänään ahkerasti töitä ja voit hyvällä omallatunnolla pelata jotain peliä tai sallia itsellesi jälkiruuan. Ole koko työviikko kuin superihminen ja lähde viikonloppuna elokuviin, teatteriin tai ulos syömään hienosti.

Saattaa kuulostaa kovin turhamaiselta, mutta kyllä oman päiväni kulkuun vaikuttaa myös se, miltä näytän. Aina ei pääse kunnon työmoodiin pieruverkkarit jalassa, tai sitten se kestää aivan liian kauan päivän tehtävälistaan nähden. Siksi varsinkin niinä päivinä kun hommaa olisi vaikka viidelle meikäläiselle, vedän jonkin kivan paidan päälle, punaan huulet ja juon vettä viinilasista. Aivan hölmön hommaahan se on, mutta jos just se hölmö juttu tuo sun päivään positiivista energiaa ja motivaatiota, niin miksi ei?

Joskus se on itsensä laittaminen, joskus hyvän musiikin luukuttaminen. Täällä on pienen tauon jälkeen menossa Queen -kausi.

Kuuntele biisisuositus Spotifyssa: Another one bites the dust – Queen
https://open.spotify.com/track/5vdp5UmvTsnMEMESIF2Ym7?si=E6F572l0RPGrNXio5Dm9hA

 

Mistä sä saat motivaatiota tai niin sanotusti tuulta purjeisiin?

Tämä lähtee valitsemaan päivän punaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.